Pagina 1 van 1

Int.Van & Custom Vanmeeting 2015

Geplaatst: 30 nov 2014 16:08
door PGranddaddy
Zoals jullie hebben kunnen zien op de hoofdpagina gaan we in 2015 naar een andere locatie nl. op Camping 't karrewiel
in Meerlo we houden deze meeting net als andere jaren met de Hemelvaart en wel van 14 tm 17 mei.
Wat we gaan doen is natuurlijk een rondrit en voor de inwendige mens wordt ook gezorgd op vrijdag-zaterdag en zondag is
er weer een ontbijt, gratis.

Op Donderdag avond is er een schnitzelbuffet met 2 soorten schnitzels, diverse sauzen, salades en frites. Prijs is 10,00 per persoon. Graag hadden wij uiterlijk zondag 10 mei 2015 geweten hoeveel mensen hieraan deelnemen.

Op Vrijdagavond is er een feestavond/gezellig samenzijn, van 21.00 tot 2.00. De hele avond krijgen de gasten hapjes zowel warm als koud aangeboden en op een nader te bepalen tijdstip een puntzak friet met mayonaise. De consumpties zijn 1,75 per consumptie en voor de sterke drank worden 2 consumpties geteld.

Op Zaterdagavond is er een BBQ, deze bestaat uit saté, hamburger,karbonade,speklap, worstje, diverse salades en sausjes en stokbrood met kruidenboter. De prijs is 10 euro per persoon. Graag hadden we uiterlijk 10 mei een indicatie van het aantal personen dat hieraan deel zal nemen. Er is tevens de mogelijkheid voor de gasten om zich op donderdag 17 mei hier zich nog voor aan te melden.
Diegene die eerder willen komen moeten zelf reserveren bij de camping ook als je bv. met de pinkster wilt blijven en eventueel
je caravan een week wilt laten staan onbeheerd ( kost €15,00 ) regel dit met de camping liefst zo snel mogelijk. De plaatsen17-24 en 30 zijn dan al bezet met de Pinkster.
De kosten zijn € 60,00 per Van per plek.

Afbeelding
Toegang is voor iedereen met een Amerikaanse Van of met een Custom Van dus niet voor andere voertuigen zoals pick ups etc.
indien er nog meer bekend wordt gemaakt vullen wij het aan op deze pagina
Afbeelding

namens het Bestuur
Piet van der Veekens

Re: Int.Van & Custom Vanmeeting 2015

Geplaatst: 01 dec 2014 07:11
door koningac
Goed bezig het program zie ter prima uit dacht ik zo
natuurlijk zijn wij weer van de partij.

groetjes allen