11e American Tukkerday in Vroomshoop!

Hier kan je de aankondigingen voor diverse Amerikanen meetings plaatsen.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Activate
Mini Vanner!
Mini Vanner!
Berichten: 7
Lid geworden op: 12 aug 2008 09:18
Ik rij een: Chevrolet

11e American Tukkerday in Vroomshoop!

#1 Bericht door Activate » 13 jul 2014 15:56

Afbeelding

Beste Yankrijder(s) en liefhebbers,

Ook dit jaar staat Vroomshoop op 5, 6 en 7 september alweer voor de 11e keer het in teken van de American Tukkerday!

Net als voorgaande jaren is de toegang tot de American Tukkerday geheel gratis voor zowel kijkers als bezitters van Amerikaanse voertuigen.

Programma :

Pro Wrestling Showdown (WWE) worstelen

Op zaterdag 6 september is deze unieke vorm van Amerikaans entertainment te zien op de American Tukkerday in Vroomshoop.

Burnout Team Spinning Wheels

Een rokende Amerikaanse politieauto en een tuintrekker aangedreven door een straalmotor maken het geheel tot een bijzondere show.

Fastdraw Duel shooting

Duelschieten met orginele/replica wapens uit het Wilde Westen; hoe snel kunnen de cowboys hun wapen trekken en schieten?

Greyhound/schoolbus

Altijd al een ritje willen maken in een Amerikaanse schoolbus/Greyhoundbus? Stap in en laat je rondrijden door Vroomshoop!

Show & shine contest

Verkiezing van de mooiste auto, motor en US truck. Doe mee en win een leuke prijs!

Pinstripe-artiest

Pinstripe Ep zal live zijn artwork laten zien.

Tattoo-artiest

Altijd al een tattoo willen hebben of nieuwsgierig hoe tattoo gezet wordt? Kom kijken naar deze needle-art door East Side tattoo.

Stands

Diverse stands met allerlei American lifestyle producten: o.a. kleding, food, auto- en motoronderdelen.

Kidscorner

Voor de kids is er de speciale Kidscorner met allerlei gratis activiteiten en er is een springkussen.Live muziek

Vrijdagavond

ENorm

ENorm heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie als liveband opgebouwd. Op grote podia hebben ze opgetreden met o.a. Van Velzen, Van Dikhout,
Krezip, Sting, Golden Earring, Ilse de Lange en Tower of Power. Daarnaast waren er diverse optredens bij zowel landelijke als regionale tv- en radiozenders (RTL4,
SBS6, TV2 en RTV-Oost).

Zaterdagmiddag

Killer and the Cool Cats

Killer and the Cool Cats maken onvervalste Rock ‘n Roll in de stijl van Jerry Lee Lewis. Ruige, stevige, stampende Rock ‘n Roll, waarbij de piano met handen en
voeten wordt bespeeld. De bekende Rock ‘n Roll nummers komen voorbij zoals Johnny B. Goode, Jailhouse rock, Let’s have a party en natuurlijk Great balls of fire.

Tumblin’ Go Go’s

The Tumblin’ Go Go’s zijn een energieke rockabilly/psychobillyband met surf- en country-invloeden. Sinds de formatie in 2003 werd opgericht, hebben ze meer dan
250 optredens verzorgd in binnen- en buitenland en maar liefst 7 cd’s uitgebracht. De eerste cd – inmiddels uitverkocht – met covers van rockabillynummers uit
de 50s, de andere 6 cd’s met voornamelijk eigengemaakte stampers.

Zaterdagavond

Schimanski

Winnaar van de Clash of the Coverbands Oost Nederland. De playlist bestaat uit nummers die recht in je smoel worden gespeeld zonder flauwekul.
Op de heilige lijst van de Heren van Schimanski staan o.a. Nirvana, Pearl Jam, Queens of the Stone Age, Foo Fighters maar ook Cheap Trick en The Romantics.
Ze gaan voor 110% maximaal en niet voor middelmaat. Punt.Wij zijn door de belastingdienst aangemerkt als bijzonder evenement, dus je kunt met je geschorste Amerikaanse voertuig op onze meeting komen. Meer informatie hierover vind je op onze website.

We zijn nog bezig met enkele activiteiten, we houden jullie op de hoogte via deze nieuwsbrief zodat je niets hoeft te missen.

Als je verzekerd wilt zijn van een leuk plekje wees dan op tijd aanwezig. Wil je het gehele weekend komen, meld je dan even aan in verband met het ontbijt.

Wij verheugen ons er nu al op en zien je graag op de 11e American Tukkerday!Met vriendelijke groet,

Erik Kottier

Voor meer info http://www.americantukkerday.nl en vergeet niet onze facebookpagina te liken! : http://www.facebook.com/americantukkerday

Gebruikersavatar
m haazen
Bewezen Vanner
Bewezen Vanner
Berichten: 370
Lid geworden op: 21 nov 2005 21:41
Ik rij een: chevy van
Locatie: someren

Re: 11e American Tukkerday in Vroomshoop!

#2 Bericht door m haazen » 30 jul 2014 21:21

wij zijn er bij \:D/ \:D/

gr marco
team www.allamericanweekend.nl

Plaats reactie