Pagina 2 van 2

Re: Stadslichtje wordt steeds zwart

Geplaatst: 08 jun 2011 22:37
door starcraft 1987
franky schreef:u is spanning

u is beleefd :mrgreen:

Groeten

Re: Stadslichtje wordt steeds zwart

Geplaatst: 08 jun 2011 23:22
door Cor
@ Franky:
Ben het helemal mee eens dat massa fouten voor rare problemen kunnen zorgen, en die zijn dan allemaal verklaarbaar ;-) .
En die letter coderingen, ach er zijn verschillende systemen in omloopt, en daarom hebben de jonkies hier andere terminologie, [ het S.I. systeem dus] maar het komt op hetzelfde neer ;-)
Cor

Re: Stadslichtje wordt steeds zwart

Geplaatst: 11 jul 2011 09:12
door Henry en Marion
Ik geloof niet in formules omdat ik ze niet snap. :lol:
Maar ik heb het vermoeden dat er toch ergens sluiting zit in je verlichting.
of misschien zelfs in je lichtschakelaar.

Een lampje word alleen zwart als het door brand.
En een lampje brand alleen door als het een opdonder krijgt door sluiting of te veel amp.
4 watt lamje met 21 watt stroom brand ook door .

Ergens zit sluiting. :-k :-k

Re: Stadslichtje wordt steeds zwart

Geplaatst: 11 jul 2011 11:05
door Cor
Henry en Marion schreef:Ik geloof niet in formules omdat ik ze niet snap. :lol:
,,,,,,,,,,,,,,,4 watt lamje met 21 watt stroom brand ook door .

Ergens zit sluiting. :-k :-k
Dit is een festival van onbegrip en kennis, inderdaad :lol: :lol: :lol:

21 Watt stroom :lol:
Cor :oops:

Re: Stadslichtje wordt steeds zwart

Geplaatst: 11 jul 2011 15:58
door Henry en Marion
Cor schreef:
Henry en Marion schreef:Ik geloof niet in formules omdat ik ze niet snap. :lol:
,,,,,,,,,,,,,,,4 watt lamje met 21 watt stroom brand ook door .

Ergens zit sluiting. :-k :-k
Dit is een festival van onbegrip en kennis, inderdaad :lol: :lol: :lol:

21 Watt stroom :lol:
Cor :oops:
Ik bedoel maar Cor :lol: :lol: :lol: